дом Oбщество Топекспертът Радулов обясни как Росен е избил всички сам! Има нещо по-странно....

Топекспертът Радулов обясни как Росен е избил всички сам! Има нещо по-странно. Как той е..

733

Експертът по борба с организираната престъпност проф. Николай Радулов, който вчера коментира горещо за ПИК шесторното убийство в Нови Искър, днес прави прави разтърсващи и най-актуални разкрития за и заподозрения за извършването на страховитото престъпление Росен Ангелов пред камерата на ПИК TV.

Защо кметът на Луково не е сигнализирал за незаконното пребиваване на подозрителния мъж в селото; как убиецът е могъл да изстреля толкова куршуми в един или няколко души, без останалите да реагират; какво е провокирало жестоката разправа с шестимата мъртви; кой е първият, убит от престъпника.

И още въпроси, които засега са без отговор от разкритите факти на нечуваното свирепо престъпление.

„Случаят е подобен на този в Лас Вегас, където един човек разстреля над 50 души. Не е вярно обаче, че това не може да бъде предотвратено. Може и ще обясня защо.

През последните две години, когато се извършват терористични актове от самостоятелни хора, извън организация. За да се предотврати подобно нещо трябва да има информационна мрежа. Вече никой не ползва секретни сътрудници, което е тежко, но е много ефективно. Според една статистика в момента имаме двама секретни сътрудници на човек. Ясно е какво значи това. Всъщност нямаме никаква агентура“, обясни Радулов.

По думите му другият голям проблем е напълно прекъснатата връзка между хората и полицията и затова и никой не е уведомил от село Луково полицията. „Дори самият кмет е проявил някакво необяснимо безразличие. Същото се отнася и за хората в селото. Дали от страх или от нещо друго, но те не са съобщили, че става нещо съмнително там, въпреки че всички са имали подозрения.

Тази поредица от случки говори за това, че държавата отдавна не работи“, обясни още Радулов. Той обясни, че убицът е стрелял с „Райфъл“ 22 калибър и затова не се е чувало силно, докато е тренирал да стреля. В района имало често ловци и бракониери и затова вероятно не е подаден сигнал.

„Трябва да прави обаче впечатление на някой, че този човек живее в къща, която не е негова. Как не са звъннали поне на собственика на къщата, ако не на полицията, за да му съобщят, че някой му живее в къщата. Но и добросъседските отношение се съсипаха, съсипаха се всички клетки на обществото“, обясни експертът.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи