дом Зодии Сряда ще затрупа тези зодии с неочаквани проблеми! Алена ги предупреждава: Не...

Сряда ще затрупа тези зодии с неочаквани проблеми! Алена ги предупреждава: Не взимайте прибързани решения, но направете това!

251

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

 

Овен
Обадете се на онези ваши партньори, които дълго пренебрегвахте, особено ако не сте ги поздравили за Новата година.

 

И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и работа. В службата не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задачи.

Телец
От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги.

Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за задършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни.

Близнаци
Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия. На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани.

Рак
Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал. Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите начинания са неуспешни.

Лъв
Денят ви носи успешни начинания. Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции, за да избегнете загуби. Следобед се пазете от интриги или клюки, които разпространяват ваши съседи заради завист към професионалните ви успехи.

Дева
Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание. Трудностите са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми заради склонността ви да спорите.

Везни
Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте потиснати и депресирани, заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте.

Скорпион
Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания, без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби заради ваши грешки, породени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени спорове. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение.

Стрелец
Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грашки, трудно ще ги поправите. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите.

Козирог
Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството.

Водолей
Идеите, които обмисляхте, няма да ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности заради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предупреждават да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си.

Риби
Организирайте и проведете важни делови срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи