дом Oбщество Нямам думи! В каква България живеем? Току що обявиха: Във вилата, където...

Нямам думи! В каква България живеем? Току що обявиха: Във вилата, където касапинът Росен се гръмна, той е

244

Преди няколко дни Блиц показа документи как  масовия убиец от Нови Искър Росен Ангелов се шляе на свобода само срещу „подписка“.

От тях стана ясно, че на „Горския човек“ му е било „позволено“ през 2009 година да се укрие от правоохранителните органи и въпреки постановената на три съдебни инстанции присъда от 8 години затвор за блудство с 11-годишно момиче, той да не я изтърпи,.

Тялото на сочения за убиец на шестима души на Нова година в Нови Искър, бе открито в неделя в изоставена постройка край село Луково.   От публикуваните преди дни документи се разбира още, че на 12 февруари 2007 година в същото село, Ангелов е задържан от двама полицаи в момента, в който извършва блудство с малолетно момиче.  На следващия ден – 13 февруари, разследващите органи установяват, че Ангелов два пъти е бил осъждан – веднъж за кражба и втори път за изнасилване. Шокиращото в случая е, че въпросната селска къща (тип вила), където шесторният убиец се е самоубил, е същата в която преди години е блудствал с 12-годишното момиче.

Още през далечната 2009 г. в документите са подписката му разследващите са публикували и снимки от бърлогата му.

В документите от 2009 г. разследващите са написали: „Сн-1 Образна снимка на вилата, в която са извършени блудствените действия. Сн-2 Снимка на стаята, в която са извършени блудствените действия“. А само преди около седмица трупът на Ангелов му бе намерен край село Луково в същата вила, от която отново се появиха снимки.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи