дом Oбщество Трагедията стана още по-голяма. Сега се разбра, че телата на Кети и...

Трагедията стана още по-голяма. Сега се разбра, че телата на Кети и Нанси са

328

Още в началото на годината цялата страна бе потресена от кървавата касапница, разиграла се в Къщата на ужасите в Нови Искър. Там в новогодишната нощ смъртта си намериха петима души 41-годишният Неделчо Юнаков, 19-годишният му син Георги Юнаков, 72-годишната Еленка Бурджиева, както и 16-годишната доведена дъщеря на Неделчо Нанси Иванова и нейния приятел 18-годишният Боби Иванов. Малко по-късно в кладенец недалеч от къщата бе открито тялото и на майката на Нанси и жена до Неделно – 44-годишната Кети Кюхова.

За цялата тази касапница виновен бе извергът Росен Ангелов. Той също бе открит мъртъв, пише Блиц.

Труповете край Нови Искър само за десет дни се оказаха десет.

Но какво се случва със загиналите в Къщата на ужасите?
Блиц узна, че трагедията с телата е голяма. Оказа се, че до вчера е нямало кой да прибере от моргата телата на Кети Кюхова и дъщеря ѝ Нанси.

Роднините им все още не са отишли да вземат труповете, за да организират погребението. Сестрата на Кети – Ивет, обяснила, че няма възможност.

От своя страна близките на Неделчо, с който Кети е имала връзка, категорично отказали да се погрижат за трупа й и този на 16-ггодишната й дъщеря.

Медията ни научи, че единственият погребан е 18-годишният приятел на Нанси –Боби. Опечалената му майка е искала да го положи в земята редом до възлюбената му, но тялото й е „заточено“ в моргата.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи