дом Свят Ученолюбива девойка продава девствеността си на търг! Причината е шокираща

Ученолюбива девойка продава девствеността си на търг! Причината е шокираща

438

18-годишната Никол (псевдоним), начинаещ модел от Италия, пусна на търг девствеността си. Изумителната красавица решила да продаде невинността, за да може да плати за обучението си и да купи къща за родителите си, съобщава „Сън“, предаде Блиц.

Според Никол, много мъже са се заинтересували от нея и те вече са писали на агенцията, която провежда търга. В момента най-високата предлагана сума е почти един милион евро.

На 16 годишна възраст момичето се е срещало с мъж, който бил много по-възрастен от нея. Той й обещал вечна любов, семейство и щастлив съвместен живот заедно, но Никол се уплашила от натиска от негова страна и се разделила с кавалера. След приключването на връзката тя започна да мисли за образованието си и за това, че желае да учи бизнес в Кеймбридж.

„Когато започнах да преглеждам в интернет за начини за финансиране на моето обучение, то аз попаднах на обяви за аукциони, където научих, че някои момичета успяват да се продадат за 3 милиона лири. Тогава реших, че и аз ще го направи, когато навърша 18 години“, обяснява италианката.

Красавицата изяснява също така, че тя не е казала и не смята да казва нищо на родителите си за очакваните свои приходите, защото смята, че тази новина ще ги „унищожи“. Приятелите на Никол също не знаят нищо за решението й.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи