дом Свят Светът е полудял! Това ме потресе до дъното на душата ми. Майка...

Светът е полудял! Това ме потресе до дъното на душата ми. Майка уби децата си заради

376

Майка уби децата си за застраховка Австралийка бе обвинена в убийство на две от децата си и тормоз на още една дъщеря с цел облагодетелстване, пише местното издание The Australian, цитира „Монитор“, цитиран от Bulnews.

Преди това полицията е смятала за самоубийство смъртта на 18-годишната дъщеря и 26-годишния син на Мари Крабтри. След дълго разследване обаче е било установено, че майката преднамерено е умъртвила децата си, за да получи парите от застраховката живот. За смъртта на дъщерята австралийката е получила близо 600 000 долара, а за сина е очаквала да вземе над 300 000 долара.

Синът на Мари умира през лятото на 2017 г. от предозиране на болкоуспокояващи, като след това край тялото му е открито предсмъртно писмо. Полицията предполага, че автор на прощалното послание е самата майка. През 2011 г. жената дала на дъщеря си смъртоносна доза медикаменти и заминала на почивка. Тялото на момичето било открито от приятели в дома й.

Изданието съобщава, че двете деца на жената вероятно са страдали от физически или психически заболявания. Освен в убийството на сина и дъщерята, Крабтри е обвинена в жестоко отношение към втората й дъщеря. Тя също така е обвинена в мошеничество и въоръжен грабеж, извършен през март 2015 г. Подробности за тези престъпления не се съобщават, преди съдът да провери всички факти по делото.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи