дом Зодии Четете! Това е много важно! Ето какво трябва да има всеки от...

Четете! Това е много важно! Ето какво трябва да има всеки от нас в джоба си през 2018, за да му върви!

366

На вас ще ви се наложи да планирате доста внимателно всяка една крачка За никого не е тайна, че според китайския календар на 15 февруари настъпва Годината на жълтото куче.

На вас ще ви се наложи да планирате много внимателно всяка една крачка.

От особена важност е да знаете, че два цвята ще ви донесат нещастие, ако си позволите да ги използвате в Годината на жълтото куче. Става въпрос за синьото и червеното, и всичките им нюанси. Астролозите заострят вниманието, че докато се намираме под закрилата на Годината на жълтото суче, е напълно забранено носенето на талисмани с гореспоменатите два цвята.

Истината е, че те са в пълно противоречие с елементите и цвета на годината. Освен това са в силна конкуренция с тях.

Ето какво още казват астролозите за всеки един от зодиакалните знаци:

ОВЕН В Годината на жълтото куче представителите на огнената зодия Овен ще имат нужда от повече стабилност и спокойствие. Именно поради тази причина астролозите

препоръчват горещо да си изберете талисмани под формата на фигурка от масивно дърво или пък от корените на различни растения.

ТЕЛЕЦ

Незнайно поради каква причина, но през настоящата година представителите на тази зодия ще бъдат лишени от лоялност, интелигентност, изобретателност и импулсивност. Поради осезаемата липса на тези качества би било добре да си намерите талисмани като бастун например. Имайте предвид, че можете да засилите силата на талисмана многократно, ако си го изработите сами.

БЛИЗНАЦИ На вас ще ви се наложи да планирате много внимателно всяка една крачка. Освен това е нужно да правите задълбочен анализ на ситуациите, за да не сгрешите. В крайна сметка настоящата година се очертава като доста успешна за вас. Подходящи за вас талисмани биха били перца от птици, заключалка с ключ и др. подобни.

РАК 2018 година ще ви изправи пред доста пречки, които може да ви бъде трудно да преодолеете заради безкомпромисността си. По този повод астролозите препоръчват горещо да носите талисман под формата на малък чадър със светъл цвят, декоративни ветрилца, носни кърпички или пък глобусче.

ЛЪВ Царствената зодия ще се нуждае от редовно презареждане на енергията. Именно поради тази причина в Годината на жълтото куче е добре да имат у себе си талисман под формата на глава на сокол, фигура на мълния, магически жезъл или пък някакъв вид лампичка.

ДЕВА Астролозите предупреждават, че проявявате прекомерна агресивност. За да се предпазите от неуспехите, които ви дебнат на всеки ъгъл, е добре да се снабдите с амулети със заоблени форми. Освен това те трябва да са изработени от меки материи като хартия, плат или пък глина

Везни

През цялата година Везните, с умението си да намират хармония във всичко, което ги заобикаля, ще бъдат лишени от обичайния комфорт. Сега и в Годината на Кучето ще ги предпазва от скрупули и предизвикателства. За да са успешни техните решения, от Везните се изисква забележителна сила на волята, постоянство и, разбира се, огромен запас от търпение. Като талисмани се препоръчва да се изберат черен, сив или кафяв продукт, състоящ се от твърди материали, като камък, метал, животински кости, стъкло, корал. Това може да бъдат минерали (ахат, кварц, опал, аметист), каменни ковчежета, платинени предмети.

Скорпион

Нравът на господстващата година на Кучето въздейства върху активните, страстни и много емоционални Скорпиони. Много от тях искат да придобият качества като умереност, скромност, целомъдрие. Разбира се, това са положителни черти, но Скорпионите по своята същност са максималисти. Поради това, те могат да се престарават, люшкайки се от една крайност в друга. Предотвратяване на това и намирането на среден път ще позволи талисман с правилна геометрична форма. Той може да бъде представен като керамика, порцелан или дървена фигура на жонгльор (цирк артист), пирамиди, пясъчен часовник, компас.

Стрелец

Великите авантюристи, които могат основателно да поемат рискове, комуникативни и понякога много безкористни – такива са основните характеристики на хората, родени под знака на Стрелец. Годината на Кучето донякъде ги укротява, като предоставя възможност за размисъл върху собствения си живот и изграждане на план за бъдещето, а себе си и околната среда трябва да анализират от различни ъгли. Късмет и успех на Стрелците ще им донесат талисманите: минерали (нефрит, яспис, оникс);  фигурка на кошничка-сладкишче, човешко око, орех, звезди;  сребърни гривни (пръстени, висулки, гривни, обеци).

Козирог

2018 година за Козирог ще бъде един труден период на съмнение, търсене на смисъла на живота. Въпреки че звездите не прогнозират никакви негативни промени за Козирозите, все пак трябва да бъдат нащрек. В крайна сметка, тези, които не могат да се справят със своите съмнения, няма да бъдат в състояние да изберат правилната ориентация в живота и са заплашени от психически хаос в началото на годината. Определете най-значимите аспекти за себе си, изберете правилната посока, за да намерите смисъла и си поставяйте ясни цели, за което ще ви помогнат някои талисмани: звънец, венец от елхови клонки, плик за писма, фигура на стълби, колела. Желателно е амулетът да е направен от комбинирани материали и да има няколко доминиращи цветове.

Водолей

Винаги отворен, приятелски настроен, изобретателен, нестандартно мислещ и креативен Водолей, в Годината на Кучето може да стане по-затворен и дори потаен. Вглъбяват се в себе си и своите житейски обстоятелства. Вие ще трябва да изберете между витаенето в облаците и упоритата работа. Естествено, много от тях ще изберат второто. Водолеите не трябва да се страхуват, че вдъхновението ще ги напусне, а творческата им енергия напълно ще избледнее. Напротив, по-скоро, човек трябва да остане честен и открит, ясен и положителен, да дарява хората със своята усмивка и да пръска светлина в света на доброто. И за това могат да допринесат талисманите: отворено ветрило;  фигурка на отворена книга;  миниатюрни фигурки на карета, хеликоптер, ангелски крила;  статуетка във формата на кула, фенерче, сандъче.

Риби

Представителите на Риби през 2018 г. трябва да са в очакване на голямо разнообразие от събития, както радостни, така и такива, които ще ги накарат да се замислят върху тяхното съществуване. Опитът не е необходим. Годината на Кучето е изцяло на страната на Риби, това ще им помогне да излязат победители дори от най-трудните ситуации. Въпреки това, Рибите трябва да живеят в съответствие с етикета на „любимци на годината“. Астролозите ги съветват да развиват вяра в себе си, да увеличат самочувствието си, да не се отчайват за нищо и да не крият главите си в пясъка за препятствията. Не се поддавайте на трудности и си помогнете с мощни талисмани. Това може да бъде всяка пъстра и безформена фигурка с плавни линии и много преплетени помежду си линии, вълнообразни и сложни фигурки с орнаменти. Как да активирате талисмана? Като избирате талисман, трябва да се уверите, че той започва да действа правилно. За да направите това, при условие че се зарежда, трябва да го настроите на своя собствена енергийна вълна. В полунощ, когато е пълнолуние, или новолуние, задръжте талисмана между дланите, изключете светлините на стаята, запалете свещ и я оставете на масата. Цветът на свещта трябва да отговаря на годината. Затворете очи и визуализирайте щастливото си бъдеще. И трябва да го визуализирате възможно най-подробно. Не си представяйте общи картини. Внимание трябва да се обърне и на най-малките нюанси. Например, ако искате да намерите вашия партньор в живота. В този случай, трябва да си представите, как и къде ще е съдбовната среща, в какво ще бъде облечен избраникът, какви са чертите на лицето му, това, което той има като характер, и т.н. Процесът на активиране може да отнеме 10 до 40 минути. Щастие и късмет през 2018 г.!

 

За жената

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи