дом Свят Опечалени отидоха да запалят свещ на гробищата, когато чуха вик за помощ,...

Опечалени отидоха да запалят свещ на гробищата, когато чуха вик за помощ, като че от отвъдното

411

Преди дни жителите на Хондурас бяха в тотален шок, след като се разбра, че семейство е погребало жива 16-годишната си бременна дъщеря.

Оказва се, че девойката била погрешно сметната за мъртва и й се наложило да вика за помощ от заровения си на няколко метра под земята ковчег. В крайна сметка Нейси Перез е била извадена от смъртното си ложе, след като минувачи през гробищата чули виковете й за помощ.

Бременното момиче било откарано моментално в болница, където обаче обявили, че тя е мъртва.Никои обаче не може точно да си обясни как така Нейси е била в кома цели два дни, че семейството й да реши, че тя е мъртва.

Близките на 16-годишното момиче разказват, че в деня на погребението си тя припаднала, тъй като чула звук от стрелба с пистолет близо до къщата си. По време на инцидента семейството й, а и съпруга й решили, че Нейси е била обладана от Сатаната и дори извикали свещенник, който да извърши екзорсизъм. След като религиозният служител си свършил работата, семейството откарало „покойната си“ щерка в болница, където официално обявили смъртта й. Така роднините на бремената в 3-ия месец девойка я пременили в сватбената й рокля и я погребали.

И до ден днешен работници на гробищата се заклеват, че от ковчега на Нейси са се чували звуци. Според тях момичето е било живо, но поради липса на кислород се е задушило и отново е било обявено за мъртво – този път обаче съвсем наистина!

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи