дом Oбщество Целият й свят рухна след Черешката! Плеймейтката Нора Недкова се молеше тези...

Целият й свят рухна след Черешката! Плеймейтката Нора Недкова се молеше тези шокиращи снимки да не видят бял свят, ето ги!

793

Новата Мис Плеймейт Нора Недкова каза, че с гордост ще носи короната си. Оказа се, че „царската“ корона е твърде тежка за крехката й физика.

Последните два дни мрежата буквално гърми от нейни снимки и цитати, които шокират потребителите. Нора не крие, че живее луксозно и твърди, че дължи това на баща си, който е известен варненски бизнесмен.

Понякога изказванията й са толкова ярки и груби, че потребителите не остават безразлични. Пример за това е последната й изцепка в „Черешката на тортата“, че макароните с майонеза са за простолюдието.

След това нейно изказване плъзнаха колажи, на които Недкова е без грим. Към тях са прикачени бисерите на блондинката, а коментарите са главно подигравателни.

Днес във Фейсбук изплува още една шок снимка на младата миска. Това е Нора преди интервенциите, а почти никой не успя да я познае. Пищните й устни, напращелите гърди и скулите й са далеч от реалността, пише Блиц. Много от абонатите на социалната мрежа твърдят, че Нора е изглеждала много по-добре преди да се „обезобрази“ с толкова много операции и хирургически намеси.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи