дом Oбщество Маги Халваджиян побесня при Виктор Николаев, отправи люта закана срещу Нова тв!...

Маги Халваджиян побесня при Виктор Николаев, отправи люта закана срещу Нова тв! Няма да ви

326

На седми километър на „Цариградско шосе“ сякаш никой не е минавал да чисти, явно са чистили де, но вали доста сняг. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ Магърдич Халваджиян. Той бе на гости в студиото, за да разкаже малко повече за новия сезон на шоуто „Като две капки вода“, предаде „Блиц“.

„Винаги съм смятал, че българинът съди преди да знае. Много бързо е готов да обиди и да оплюе. Абе дайте шанс на хората. Преди много плюха Криско, а сега има много добро мнение за него след „Капките“. Сега има страшно много негативни коментари срещу Златка. Питат какво прави тя в шоуто. Е, ще видите“, каза Халваджиян.

„Опитвам се винаги да правя позитивни неща. Никога не ми е било трудно с „Капките“. Артисти, випове, звезди, както и да ги наричаме, те имат нужда от позитивна емоция. Медиите също ни заливат с негативна информация. Дори като се развали времето – преди ни казваха, че ще е хубаво, защото ще вали, а сега ни плашат с това“, каза Халваджиян и изведнъж се изнерви.

„Забранили са пушенето навсякъде в Нова телевизия. Няма да дойда и да вися навън, за да изпуша една цигара. Няма да дойда нито веднъж повече в твоето студио, ако няма място за пушене! Аз съм дискриминиран! Няма да ти пуша в носа на теб, Викторе. Искам си място за пушене. Преди имаше балкон за пушачи, а сега? Какво става“, изведнъж започна да се диви Халваджиян.

„Финансовият директор забрани, разбирам те напълно“, призна Виктор и разкри, че той лично е спрял цигарите преди 3 години и това бил негов личен избор, но знае какво им е на пушачите.