дом Oбщество Току що по мейла извънредно съобщение от МВР до всички шофьори! Не...

Току що по мейла извънредно съобщение от МВР до всички шофьори! Не тръгвайте. Затваряме в момента

196

Създава се организация за затваряне за движението по АМ „Хемус“ в двете поски. Автомобили няма да бъдат допускани да се движат по магистралата от всички пътни възли, това съобщиха преди минути от пресцентъра на ОД МВР – Варна.

Във връзка с влошените метеорологични условия на територията на област Варна са въведени редица ограничения за движение на МПС, съобщиха още от областната дирекция. 

На територията на област Варна е ограничено движението на МПС над 12 тона по път I-9 Старо Оряхово – Обзор и по път II-29 Варна – Добрич. За всички МПС е спрямо преминаването по третокласния път III-2901 от Аксаковска панорама до Суворово и по път III-2902 от Аксаковска панорама до Кичево.

В град Аксаково, считано от 12:00 часа днес до 24:00 часа на 01.03.2018 г., е обявено бедствено положение.

Усложнена остава обстановката в цялата област.

Апел към шофьорите: Не предприемайте пътуване в областта, както и в Северозточна България и Бургаска област, ако това не е наложително. При възникнала необходимост  тръгвайте на път със заредени резервоари на автомобилите, с течност за чистачки, подходящи гуми и вериги на разположение. Шофирайте със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на „Пътна полиция“. Блокирането на движението от автомобили, които не са с подходящи гуми затруднява работата на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на всички останали шофьори.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи