дом Свят Малко момченце знаеше, че ще умре скоро и заръча на родителите си…

Малко момченце знаеше, че ще умре скоро и заръча на родителите си…

423

За всеки човек най-важното нещо в живота му е неговото семейство. В името на семейството всички са способни на много и се надяват, че от другата страна ще им бъде отговорено със същото отношение. Все пак подкрепата на близък човек винаги е приятна и много важна, разказва Блиц.

Това важи с пълна сила в най-тежките моменти в живота на едно семейство, макар и умиращото пред очите ти дете, е доста по-лошо „от лош момент“. За съжаление, родителите на Джек Робинсън трябваше да се сблъска именно с този кошмар в реалия живот.

Четиригодишното момченце е било диагностицирано с неподлежащ на операция тумор в мозъка, който можел да го убие във всеки един момент.  

Малкото момченце, разбирайки, че умира, съставило списък с нещата, които би искало да направи преди смъртта.

То поискало да се срещне със своите кумири: музикантът Гари Барлоу и актьорът Мат Смит. Последният е известен като актьорът, изиграл едно от превъплащенията на Докрто Кой. Мъжете заедно изпели на момчето главната песен от сериала.

Най-голямата молба на момчето обаче родителите могли да изпълнят едва след смъртта му. Джек ги помолил да му организират погребението в стил „Междузвездни войни“.

„Джек беше уникално момче, той успяваше да ни събере всички заедно. Трябваше задължително да му организираме точно такова unikalno погребение. Яркият слънчев лъч, който ни освети, бе със сигурност Джек, който ни гледаше от небето. Винаги ще те обичам, синко“, сподели баща му.

Фенове на „Междузвездни войни“ разбрали за последното желание на Джек и дошли в костюми на герои от сагата, за да ги изпратят в последния му път.

Не може да се опише с думи какво са чувствали родителите, съпровождайки детето си до гробището. Дали, знаейки, че са направили последните му минути живот най-щастливите в краткия му живот, на тях им е станало по-леко? Едва ли? Колко много мъка има по този свят.