дом Oбщество Женският месец полудя. Синоптиците обявиха: Нахлува мощна аномалия. 30 градуса разлика идва...

Женският месец полудя. Синоптиците обявиха: Нахлува мощна аномалия. 30 градуса разлика идва точно след

279

Тази седмица до събота включително сериозни валежи не се очакват. Това сочи средносрочната прогноза за времето, базирана на компютърни модели и представена в „Дарик кафе“.

В следващите дни облачността ще бъде разкъсана, често значителна, на места е възможно да превали особено днес, отчасти в сряда. В четвъртък по-скоро в южните и източните райони на места е възможно да превали, пише Блиц.
Температурите през деня слабо ще се понижат и ще бъдат между 12 и 17 градуса, като на запад ще е малко по-хладно, отколкото в източната част на страната. Сутрешните температури ще са положителни.

В петък и особено в събота ще се затопли, ще се усили южният вятър. В първия от почивните дни на места в Северна България хората ще се радват на максимални температури от 25-27 градуса.

В събота срещу неделя ще вали и ще застудява.

После идва захлаждането. Следващата седмица, когато настъпва астрономическата пролет, ще бъде по-студено.

Във вторник следващата седмица, а след това и в четвъртък и петък нови средиземноморски циклони, които ще минават според компютърните модели южно от страната, ще донесат облаци и дъжд у нас. В края на следващата седмица, а може и във вторник е възможно някъде да се види и сняг.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи