дом Oбщество Цяла България е в шок. Кадрите от касапницата са брутални. Загинал е...

Цяла България е в шок. Кадрите от касапницата са брутални. Загинал е верният син на България

657

Снимки Kotelnews.com

Нищо не е останало от двете коли, които са участвали при зверската катастрофа със загинал 25-годишен полицай. Инцидентът е станал при излизане от десен завой в условия на мокра и хлъзгава пътна настилка, припомня Блиц. Водачът на лек  автомобил WF GOLF  IV е загубил управление над колата и е  връхлетял върху идващия в насрещното платно лек автомобил RENAULT, управляван от 56 годишен мъж от гр. Хасково.  Загиналият е служител на МВР и е работил в Бургас, но сега бил в отпуск за няколко дни и всеки ден идвал по това време до Котел, за да спортува в градската фитнес зала, разказва родственик на жертвата, цитиран от Kotelnews.com.

”Опитен шофьор е, познава пътя, все пак е от района, нещо се е случило за да стане така. Колко пъти му казвах да си стои у дома на топло и да си почива…От 1963 г. съм шофьор, що катастрофи станаха на това място и в района на тези завой. Много трябва да се внимава, вижте на 50 метра от тук има два паметника на млади момичета. Малко по-нагоре преди години загинаха десетина деца в автобус, много народ загуби живота си по тези завои. Господ да пази”, заяви роднината на загиналия.

При удара голямата газова бутилка на „голфа”, която заедно с обемиста бас каса и усилвателя на аудио уредбата са изхвърчали от задната част на купето.  За близо  половин час движението през котленски проход беше затворено за да може катастрофиралите коли да бъдат евакуирани от екип на пътна помощ Котел. Дежурни от фирмата за пътно поддържане почистиха и обезопасиха мястото на произшествието. По случая е образувано следствие.