дом Зодии Предупреден си: Новата седмица започва адски трудно. Куп проблеми ще те връхлетят...

Предупреден си: Новата седмица започва адски трудно. Куп проблеми ще те връхлетят от понеделник, ако си

182

Овните да се ориентират към действие за успешната си реализация, а Телците да овладеят активността си. Близнаците да се владеят, а Раците да се заемат по същество. Лъвовете да възстановят вътрешното си равновесие. Девите се радват на отлична финансова сполука. Везните ще имат реален късмет, а Скорпионите да се ориентират към партньорство, За Стрелците се очертават финансови проблеми, а при Козирозите сполуката е комбинирана с проблеми. Водолеите да действат категорично, а Рибите са разочаровани от някого.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Напредък чрез партньорство Безработните ще получат шанс и много от тях ще намерят своето място. Странното при Овните за момента е, че стабилността им в професионална отношение е изразителна, но това не оказва влияние върху растежа им. Получава се нещо като временно замразяване на ситуацията. Ориентирайте се към обществените среди. Открива се шанс за обединяване с някого.Петък ще е успешен ако сте сдържани. Макар и трудна, събота е сполучлива. Неделя е твърде ползотворна. Много успешна ще е реализацията ви и през делниците.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Овладейте нервността си

Делата ви не винаги ще се развиват според очакванията. Постоянство е основният акцент през периода. За Телците е важно да овладеят качествено нервното напрежение, което е натрупано от време насам. Следващият ход е да се устремите към ново партньорство, което ще работи добре ако сте честни, Иначе следва провал в съвместната дейност. Седмицата ще ви радва със служебен успех, но следва да сте твърди и категорични в намеренията си. Петък е чудесен. Събота е тежка, а в неделя сте нестабилни. Понеделник е хубав, а следващите ще са трудни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ Владейте се и действайте логично Все по-често ще се обръщате към себе си в търсене на истини, не получаващи ги от вън. Налице са няколко несинхронизирани фактора, които ще събудят високата нервност на Близнаците, а следствието от това в материален и социален план, ще е провал в осъществяването на целите. Единственият успешен ход е да се владеете и да следвате логичното развитие на събитията. Петък е благоприятен. Събота е тежка, а неделя е променлива и нестабилна. Понеделник и четвъртък са благоприятни. Вторник и сряда също, но са и доста нервни.

Седмичен хороскоп РАК

Действайте отговорно

Не пренебрегвайте нищо, което би ви помогнало да разгърнете потенциала си в положителна посока. В положителният си аспект звездните фактори ясно подчертават добрите възможности за реализация на вашите материални цели, и за провеждането на успешни преговори, сделки, и пр., но в негативния предупреждават за опасността от безотговорност. Окончателният вариант ще зависи от личната ни активност. Петък и уикендът са силни дни за всякакъв вид успехи. Делниците също са много благоприятни за целите ви, с изключение на утежнената сряда.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Възстановете вътрешното равновесие Действайте самостоятелно днес, не работете с много хора, защото това е възможно да ви донесе разочарования. Преобладаващото мнозинство от представителите на Лъв намират, че се намират в психическо равновесие, но това съвсем не е така. Нервите ви са силно разклатени, и най-малкото емоционално раздвижване, предизвиква мощна реакция, която не е трудно да познаем, какво ще е в негативен план. Владейте се,и акцентирайте върху успешната си изява.Събота и уикендът ще са успешни. Трудните делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Делова и финансова сполука

Периодът е благоприятен за делова и финансова реализация, на при осъществяването на личните си цели ще се сблъскате със затруднения. Поради сплетни и клюки по ваш адрес, във взаимоотношенията с хора от обществените среди, ще последва охладняване, и постепенно ще прекъснат. Петък е благоприятен. В събота сте активни и успешни, а неделя ви радва с предимство. Понеделник намеква за предстоящи промени. Всички следващи дни са благодатни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Силен късмет

Най-забележителното за Везните през новото седемдневие, е силният късмет, който притежават. Той ще е постоянно с вас и ще ви подкрепя, особено за сполуката ви в обществените среди, и по отношение на партньорството. Успехът ви ще е достатъчно убедителен през седмицата. Трудно ще се справите с овладяването на нервите си. Петък идва със силни кавги, уикендът ще е ползотворен.От делниците проблематичен и напрегнат ще е само понеделник.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Ориентирайте се към партньорство

Скорпионите са обидени от нещо, и бидейки под впечатление от въпросната обида, ще се затворят и делата им ще вървят, но този процес ще се разгръща само до момента, в който ще негативната енергия ще избухне. Ще е най-добри да се владеете, и да концентрирате вниманието си върху темата партньорство. Петък ви носи ядове, а събота е доста благодатна. Понеделник ще е много нервен и напрегнат, а вторник и четвъртък по-малко. Положителна е сряда.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Финансови проблеми

За Стрелците се очертават финансови неприятности, произтичащи от делови проблеми. Последните в много случаи са задействани от администрация.Няма гаранция, че през седмицата ситуацията ще се изясни и всичко ще се оправи. Устойчиви са позициите на бизнесмените, но и при вас нервността е много висока. Петък ще е успешен, а такъв ще бъде и уикенда. Делниците – без изключение,  ще са успешни, на реализация,но и подобаващо нервни и ярко напрегнати.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Успехи, но и проблеми

Липсата на шанс за успех в личен план е негативната характеристика на предстоящата седмица за представителите на Козирог.Този недостатък явно ще бъде компенсиран чрез обогатените възможности за успешна делова реализация. При провеждане на преговори и уговорки от делови тип, следва да сте настоятелни до постигане на целите.Печелившият петък е следван от успешен уикенд. Понеделник ще е силно нервен, а следващите дни са по-спокойни.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Проявете категоричност Новата седмица не е лоша за Водолеите, но ако представителите на зодията не са категорични относно целите и намеренията си, и най-вече относно реализацията им, трудно може да се говори за сполука, защото постоянно ще се раздвояват в наличните реалности, и в крайна сметка ще пропуснат възможностите си. Бъдете решителни и твърди. Петък е ден за вземане на решения. Уикенда е успешен. Понеделник и вторник са напрегнати а сряда и четвъртък – хубави.

Седмичен хороскоп РИБИ

Разочаровани

Обидата от някого ще е най-релефно отпечатана в съзнанието на Рибите през предстоящото седемдневие, а „преглъщането” ù ще се окаже невъзможно за някои, което ще се окаже доста негативен факт за успешната ви делова реализация през периода. В петък много нерви и проблеми. събота носи ядове, а неделя е начало на ново развитие. Понеделник е напрегнат, но печеливш. Вторник е успешен, но много нервен, каквито са и следващите два дни.

 

За жената

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи