дом Зодии Днес след 15 часа: Показват се най-актуалните теми от нашия живот! Стрелец...

Днес след 15 часа: Показват се най-актуалните теми от нашия живот! Стрелец и Лъв е възможно да получат важни съобщения

256

Пълнолунието  е един много важен и специален момент от лунния цикъл.

Всички много добре знаем, че Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияние ни по много различни начини и оказва своето въздействие върху нас напълно индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие.

Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем.

На 31.03.

в 15 ч. настъпва Пълнолуние в знака Везни . Тогава Луната застава в опозиция със Слънцето в Овен. Поради тази причина от 30.03. до 01.04. е много вероятно да усещаме напрежение най-вече в близките ни връзки, интимното ни партньорство, служебните ни ангажименти, частния ни бизнес и контролът над ситуациите около нас, а именно сферите на влияние на знаците Везни и Овен.Важно да сме изключително внимателни при общуването ни с любимия, да не нищим излишни подробности и да не преиграваме в изискванията си. В дните около Пълнолунието съществува рискът да сме свръх емоционални и да реагираме прибързано, като кажем или направим неща, за които впоследствие да съжаляваме.

Най-напрегнати ще бъдат дните за Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хората с Асцендент и лични планети в тези знаци. При тях съществува риск да бъдат свръх нервни и не особено търпеливи към останалите. Добре е да избягват влизането в конфликтни ситуации и излишното изясняване с любимия или с близък до сърцето им човек.

Огнените знаци Стрелец и Лъв е възможно да получат важни съобщения, които силно ще ги развълнуват. Ако написаното или казаното не им е много ясно е важно да си дадат време за реакция, а да не действат първо сигнално, понеже съществува риск от недоразумения.

Земните знаци Телец и Дева е добре да внимават с алкохола, храните и напитките, които консумират, за да не си навлекат здравословни неразположения в последствие.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци е много вероятно да имат любовни вълнения и да търсят близостта на човек, когото харесват. Водните знаци Риби и Скорпион ще са силно ангажирани с обществения си имидж и дълго ще анализират впечатлението, което оказват на околните

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи