дом Свят Гади ми се! Лекарите дойдоха да кажат на майка, че детето й...

Гади ми се! Лекарите дойдоха да кажат на майка, че детето й убито, завариха я да прави с*кс с

428

Лекарите искали да кажат на майката, че бебето й ще бъде изключено от устройството за поддържане на живота, но заварили как Катрин Дейвидсън прави секс с мъжа, който е причинил смъртоносните наранявания. Жената и нейният приятел Гордън МакКей се наложило да спрат, когато един полицай влязъл в чакалнята, за да съобщи тъжната новина, съобщава Мирър, цитиран от Блиц.

Петмесечната им дъщеря получила тежък кръвоизлив в мозъка, след като Гордън, бивш войник, започна да я резтриса силно. Но въпреки това Катрин се тревожела повече за съдбата на приятеля си, отколкото за умиращото момиче, докато били в болницата.

38-годишният Гордън признал за убийството на момичето, което гледал в къщата си в Бакхевън. Рентгеновите изображения показват, че тя има няколко фрактури по цялото тяло. Когато бебето било откачено от устройството, Катрин я подържа известно време в ръцете си и след това заяви, че сега се нуждае от гаджето си.

Катрин започнала да се среща с Гордън, който живеел в съседство, след като прекратила отношенията си с бащата на децата й. В деня на трагедията двойката пушила марихуана, след което майката оставила приятеля си да наглежда малката й дъщеря, докато тя изпращала по-големите деца при бабата им. Според мъжа, той остави детето за няколко минути, а когато се върнал, видял, че се е заплеля в креватчето и не диша. Тогава той започнал да я разтриса, за да си възвърне съзнанието.

Оказало се, че момичето и преди попадало в болница  – наскоро я приели за счупена ръка. Присъдата на Гордън, който сам отглежда двама сина, ще бъде произнесена следващия месец.