дом Oбщество Току що ексклузивни подробности! Ето кой е убитият след спречкване с полицай...

Току що ексклузивни подробности! Ето кой е убитият след спречкване с полицай българин! Оказа се известният

311

Пловдивчанинът Георги е застреляният в Индонезия българин, обяви TrafficNews.bg.  Той е опитал да нападне полицай по време на ареста му, допълва изданието.

Младият мъж е роден и израснал в града под тепетата. Завършил е спортното училище. Дълго време е работил като охранител по пловдивските дискотеки. Добре е познат сред „черно-белите” фенове, тъй като е бил водеща фигура в агитката на Локомотив.

Георги е бил заподозрян в скимиране на банкови карти. До ареста на мъжа се стигнало след разследване на полицията в друг индонезийски град – Йогякарта в провинция Ява. Полицаите проучвали случаи на скимиране на банкови карти и така стигнали до заподозрения, който пребивавал в Тангеранг.

Както TrafficNews.bg съобщи до ареста на мъжа се стигнало след разследване на полицията в друг индонезийски град – Йогякарта в провинция Ява. Полицаите проучвали случаи на скимиране на банкови карти и така стигнали до заподозрения, който пребивавал в Тангеранг.

Полицията в Йогякарта заедно с полицията на столицата Джакарта предприели операция по арестуването на заподозрения. По време на ареста той се опитал да нападне полицаите с ножче, прикрепено към катарамата на колана му и бил прострелян смъртоносно, разказа говорителят на полицията в Джакарта Арго Юмоно.