дом Свят Светът е полудял. Майка на три деца си хвана любовник в бар,...

Светът е полудял. Майка на три деца си хвана любовник в бар, прави с*кс с него и той я уби заради една

594

29-годишна млада жена се запознала с бъдещия си убиец в кафене, след което отишли в неговия гараж, пишат руски медии. Майката на три деца заплатила с живота си заради неудачна шега по адрес размера на мъжкото му достойнство, пише „Блиц“. Малко преди убийството двамата се запознали в кафене в градчето Ерзовка край Волгоград. След обща вечеря, обвиняемият поканил Марина К. в гаража му, където започнали да правят любов.

За изчезването на Марина съобщила нейна приятелка, която била с нея по-рано вечерта. Тя съобщила, че последно я видяла да си тръгва с младия мъж и оттогава не се е появявала. Когато полицаите го открили, той се кълнял, че се разделил с нея в близка пресечка. Но записите от охранителни камери опровергали думите му. По време на разпита, мъжът, който бил с чисто съдебно минало, признал, че е удушил Марина, след като тя се пошегувала, че му е малък. След това той отнесъл тялото й в близка гора и я заровил там.

Децата на убитата, най-голямото от които е на 11 години, били взети от баща им. С Марина били разведени, но след смъртта им той не се отказал от двете си дъщери и сина.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи