дом Зодии Годеж през май да очакват 3 зодии!

Годеж през май да очакват 3 зодии!

282

Май определено ще донесе много вълнуващи емоции в любовен план на представителите на някои зодии.

Рак

Първата зодия, за която чакането ще приключи съвсем скоро, е Ракът. Този емоционален знак, пазител на домашния уют и хармония, най-накрая ще има възможност да създаде свое гнездо.

Истината е, че обвързаните Раци вътрешно усещат, че са намерили „своя човек“. Доверието ви на моменти е силно, друг път малко ви предава, но всичко това е продиктувано от вашата несигурност, не от качествата на партньора ви и вие го знаете много добре.Телец

Имате чудесна връзка, вярвате си един на друг и сте преживели толкова много, колкото за две или три двойки. Всичко, през което сте преминали, ви е направило по-силни и по-отдадени един на друг. Вашето заветно предложение чука на вратата, така че не се ослушвайте!

Стрелец

Връзката ви е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Може би ви се струва малко прибързано, но това го „казва“ само и единствено страхът в главата ви. Всичко идва от това, че все още не сте напаснали характерите си до съвършенство, но перфектни връзки няма, трябва да направите крачката напред.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи