дом Интересно Тя постави нещо в 4-те ъгъла на къщата си! Като разбрах защо...

Тя постави нещо в 4-те ъгъла на къщата си! Като разбрах защо го прави побързах и аз! Това е

264

Когато дома ви се напълни с насекоми, да се отървете от тях не е толкова лесно. Веднага щом забележите появата на хлебарка или мравка в къщата си, бъдете сигурни: наблизо се крият много повече вредители.

Днес ще ви покажем как да се отървете от насекомите по най-безвредния начин! Дори ако в дома си отглеждате деца или домашни животни, можете спокойно да използвате това средство.

Всичко, което ще ви е ниобходимо е неголямо количество дафинови листа! Разположете ги по ъглите на вашия дом и вие завинаги ще забравите за нежеланите „гости“ в дома си!

Тайната се крие в това, че такива насекоми, като хлебарки, мравки, мухи, комари и молци, просто не понасят миризмата на дафинови листа.

Вие също така следва да поставите дафинови листа в бурканите, където съхранявате зърнените си продукти, така че да предотвратите появата на малки вредители в хранителните си запаси.

Ето колко полезно може да бъде едно домашно приготвено средство! Разкажете за този удивителен метод на приятелите си, а също така не забравяйте да се научите как да противодействате и на други вредители, с които често се сблъсквате в ежедневието си.

 

lekuvai.bg

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи