дом Свят Няма такъв кошмар! Майка и син изчезват, но две години по-късно полицаи...

Няма такъв кошмар! Майка и син изчезват, но две години по-късно полицаи ги откриват! Те са в „ада“!

537

Чували сте истории затова как децата страдат най-много, когато техните родители се развеждат. Със сигурност обаче не сте чували толкова ужасна история след раздяла между двата родители и кой трябва да вземе детето.

Майкъл Чекевдия и Шанън Уилфон са разведени през 2007г. Започва битка, при кой да остане техният 4-годишен син Ричард. Майката твърди, че бащата вреди на своя син в съда, но въпреки това на Чекевдия е позволено да се грижи за малкия Ричард, пише kakvo.bg.

Неудовлетворена от решението на съда, Уилфон взела нещата в собствени ръце и избягала от дома си заедно с Ричард. Майкъл Чекевдия веднага подава оплакване в полицията, защото той се страхува, че никога повече няма да види детето си.

Две години обаче Ричард и Шанън са в неизвестност, въпреки усилията на полицията. Полицията претърсва и дома на бабата на Ричард, която е майка на Шанън Уилфон, но органите на реда не откриват нищо.

През 2009г. съдия по делото кара полицията да се върне обратно в дома на Даяна Добс, бабата на Ричард и отново да претърсят апартамента. След внимателно претърсване обаче те откриват нещо неочаквано. Намират фалшива стая.

В стаята, която не е била никак голяма намират Шанън и Ричард сгушени един в друг. Те били живи, но Ричард изглеждал по такъв начин, че най-вероятно не е виждал светлина през тези две години. Вече 6-годишният Ричард бил доста блед и получава незабавна медицинска помощ.

„Оставихме го да излезе и да влезе в автомобила, но той заобиколи, защото не беше излизал на вън цели две години“, разкри сержант Стан Дигс пред ABC News. „В действителност това беше изключително трагично.“

Установено е, че в дома на Добс има затворени прозорци, а на Ричард не е даден никакъв контакт с който и да е било. Той е държан две години в къщата. Ричард е изпратен да се лукава и е върнат на баща си, а майка му и баба му бяха арестувани.

Уилфон и Добс признават за обвиненията, повдигнати срещу тях в съда през 2011 г., но Уилфон прекарва само месец в затвора, докато Добс прекарвал едва 12 дни. Двете плащат глоба, а Уилфон е осъдена на двегодишна пробация.

Уилфон продължава да твърди, че Чекевдия влия зле на Ричард. Бащата се подлага на полиграфически тест, който категорично опровергава мнението на бившата му съпруга.

Ричард вече води нормален живот, а баща му го записва на плуване, като той става все по-добър.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи