дом Зодии Хороскоп за днес, 3 юли-ВЕЗНИ Много силен успех, ЛЪВ Пред промени

Хороскоп за днес, 3 юли-ВЕЗНИ Много силен успех, ЛЪВ Пред промени

329

Значителна реализация може да преследва всички които вървят в тази посока. Денят е благосклонен към поемащите рискове от делово естество.

Възползвайте се от всяка една възможност, без никакви колебания !

ОВЕН

Успехи, но повишете вниманието

Относно реализацията на деловите планове вторник ще е успешен за Овните, но не бива да се изключва и наличието на негативни тенденции, които също формират действащи сили в различните направления. Точно затова, повишеното внимание и наблюдателността са незаменими помощници.

ТЕЛЕЦ 

Ядовит, нервен ден

Изключително нервен и много ядовит ден, характерен с остри лични и  делови неприятности. Най-ярки и почти неразрешими за мнозина от Телците се оказват личните, и в частност – любовните. Въпреки проблемите, надеждата за успех не ви е напуснала съвсем, а и шанс не липсва.

БЛИЗНАЦИ

Силна нервност

Ситуацията във вътрешен план при вас не е по-различна от тази при Телците. Завладени сте от значителна нервност, която освен днес, ше ви преследва неотлъчно и през следващите четири дни. Овладейте се и разчитайте на креативните си възможности, както и на приятелска подкрепа.

РАК

Твърде успешен ден

Делова и финансова сполука определят развитието на този ден. Всъщност успехите ви едва ли ще се задържат само в тези граници, защото за всички от зодията предстои етап на положителни промени в широк периметър. През това време може да има финансови проблеми, но са за малко.

ЛЪВ

Пред промени

Като отделен ден, вторник може да се окаже доста неприятен за Лъвовете, защото намеква за началото на промени, които ще предизвикат проблеми и безусловно ще родят  тревоги. Не се притеснявайте. Така ще е във времето на началния им етап. Впоследствие ситуацията ще се балансира.

ДЕВА 

Мобилизирайте се

Благоприятен ден, през който вашият шанс за реализация на цели в обществения периметър или такива от лично естество е силен, но не е сигурно, че ще се въз ползвате от него, защото усилията ви за постижения са занижени, и пропускате изгодните моменти. Необходима е мобилизация!

ВЕЗНИ

Много силен успех

От гледна точка на парични печалби, вторник е много сполучлив и няма да ви разочарова – печеливш е! Денят по принцип е много успешен, и ще ви предостави чудесни възможности за многопосочна реализация с сфери и сектори, свързани с ангажиментите ви, или с настоящите стремежи.

СКОРПИОН

Нерви в службата

През този ден може да се говори за сполучлива реализация на цели, но и за ярки проблеми от делово естество, които във всички случаи ще са кратковременни, защото предстоят хбави промени. Вторник ще ви радва с успехи в личен план. Денят е много сполучлив за обществени контакти.

СТРЕЛЕЦ

Засилена нервност

Нервността у Стрелците е засилена и може да се превърне в препятствие за реализацията на целите при онези от зодията, които не успеят да я овладеят своевременно. Сдържайте се, защото е възможно да последват ярки неприятности за действащите в бизнеса. По принцип вторник е хубав.

КОЗИРОГ

Отново се явяват дразнители

Налице са всички условия за един по-спокоен вторник, но явно някой от околните настоятелно ще ви дразни, и след като успее да оформи скандал, ще си получи заслуженото. Денят е благоприятен за парични печалби, за успешно провеждате на преговори и за сключване на договори.

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте хитруването

Ако Водолеите не се опитат да хитруват и лъжат, вторник ще премине твърде успешно, ако обаче се подведете по апетита си за материален успех или за надмощие в дадена сфера, може да се окажете в неприятна позиция, и дори да последват загуби. Принципните ви възможности са значими.

РИБИ

Нарушени взаимоотношения

Взаимоотношенията на мнозина Риби с колеги в службата или извън нея, но от бранша, не блестят и не са на необходимата висота, което днес в опредени моменти може да предизвика напрежение и да последват проблеми.. От гледна точка на постижения вторник ви гарантира успех.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи