дом Зодии Хороскоп за днес, 6 юли-Чист хоризонт за една зодия и успех в...

Хороскоп за днес, 6 юли-Чист хоризонт за една зодия и успех в нещо, което се опитват да постигнат от месеци

321

Хороскоп за днес Овен
Този петък хоризонтът пред вас ще е чист. Ще успеете да убедите партньора си за нещо, което се опитвате да постигнете от месеци.

Освен задоволство промяната ще донесе и повече задължения за вас.

Хороскоп за днес Телец
Този петък ще ви покаже сладката цена на  свободата. Много от нещата, към които се стремите са съвсем близо до вас и съвсем не е ясна причината, поради която ги пропускате.

Хороскоп за днес Близнаци
Този петък е ден за подреждане на финансите. Помислете от какво може да се откажете, за да си позволите заниманието, към което се стремите. Вариантите може да се окажат дори повече.

Хороскоп за днес Рак
Този петък ще ви подари благодарността на ваш приятел. Втората част на деня бъдете готови за изненадваща задача от страна на ръководството. От вас ще се изиска да покажете бързина и гъвкавост.

Хороскоп за днес Лъв
Днес не насилвайте нещата да се случат по вашия начин, а сменете тактиката. Прекалено много време буксувате на едно място. Не чакайте да претърпите загуби, за да се решите на промяната.

Хороскоп за днес Дева
Това е ден за спомени. Равносметката ще е изключително във ваша полза. Много от нещата, за които сте мечтали са постигнати, така че е време за набелязването на нови върхове.

Хороскоп за днес Везни
Денят ще постави някои въпроси пред вас. Затова не прибързвайте с оценките или изводите. Каквото и да става в главата ви – не го изричайте на глас. Не давайте обещания и не поемайте отговорности.

Хороскоп за днес Скорпион
Този петък ще си дадете сметка, че не сте били прави за член от семейството. Не се измъчвайте от вина, но може да се извините.

Хороскоп за днес Стрелец
Този петък може да ви завари неподготвени за важно събитие. Съвсем малко време ще ви е нужно, за да се окопитите и да влезете в ритъм. Освен това никой друг няма да забележи изненадата ви.

Хороскоп за днес Козирог
Съмненията  и страховете само ограничават нещата, които може да получите. Решете са на умерен риск и ще видите, че не е чак толкова страшно да имате това, което искате.

Хороскоп за днес Водолей
Този ден може да ви се стори малко скучен. Малко ще е във вашите ръце, за да промените това. Затова пък ще може да си починете повече, което също е нещо.

Хороскоп за днес Риби
Това е ден за мечти и внезапно пътуване надалеч. Резервирайте си място, но настоявайте да уредите всички подробности по ваш вкус и не оставяйте неизяснени подробности за престоя ви.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи