дом Oбщество Отново за добрият стар аспирин, който прави чудеса за кожата: След три...

Отново за добрият стар аспирин, който прави чудеса за кожата: След три прилагания, бръчки и акне изчезват

427

Освен широкото приложение в медицински цели, малцина знаят, че аспиринът може да ви помогне да постигнете красива и здрава кожа, без бръчки, акне и други несъвършенства.

Всичко, което трябва да направите, е да използвате един от следните три начина и ще се убедите сами и след само три прилагания!

Маска с аспирин и лимон

Съставки: 3 аспирина, 3 супени лъжици лимонов сок.

Приготвяне: Разтопете аспирина в лимоновия сок и разбъркайте така, че да получите паста. Измийте лицето си с чиста вода и след това нанесете пастата, оставете да престои така 10 минути. След това отстранете маската с хладка вода.

Маска с аспирин, кисело мляко и мед

Съставки: 5 аспирина, лъжица кисело мляко, половин лъжица мед.

Приготвяне: Стрийте таблетките аспирин и разбъркайте ги с мед и кисело мляко, така че да получите хомогенна смес. За да действа тази маска е необходимо първо да поставите чист памучен плат, напоен с топла вода на лицето, порите да се отворят. След това изчакайте лицето ви да изсъхне, така че нанесете маската и оставете да действа 30 минути. Измийте лицето си с топла вода.

Пилинг с аспирин

Съставки: 3 аспирина, 3 супени лъжици хладка вода.

Приготвяне: Разтворете аспирина в топла вода и ще получите паста. Нанесете на почистено лице, оставете да действа 10 минути и отстранете с чиста студена вода.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи