дом Oбщество Горчиви сълзи. Виктор Калев ще съжалява цял живот за това, което направи!

Горчиви сълзи. Виктор Калев ще съжалява цял живот за това, което направи!

500

Виктор Калев никога няма да си прости

Виктор Калев никога няма да си прости това, което направи преди две години. Комикът се разкайва горчиво за раздялата си със Слави Трифонов.

 

И въпреки, че в началото твърдеше, че шоуто не му липсва, сега е на друга вълна. Напоследък Калев все по-често се сеща за годините при Дългия. Едва сега осъзнал каква е ролята на Слави Трифонов в живота му.

Докато работеше при него, Виктор Калев беше обект на постоянни критики. Тогава единственото, което го интересуваше, беше напускането на шоуто. Комикът си представяше бляскава кариера без Слави. Но сега разбра, че жестоко се е лъгал.

Пред приятелите си той споделя с много мъка и носталгия, че без Трифонов никой нямаше да знае за него.

От екипа на Дългия споделят, че той е бил изключително привързан към Виктор Калев и бил готов на всичко, за да го задържи в шоуто. Няколко пъти учиндолецът отказал да уважи молбата на напускане на комика. И с надеждата, че ще го разубеди от идеята да напусне, Слави често му позволявал да излезе в дълъг отпуск.

От две години Виктор Калев няма никакви изяви, като изключим участието му в „Като две капки вода“. Въпреки, че автобиографичният му спектакъл „Грамофонът“ се радва на успех, комикът не успя да си осигури дружи ангажименти, пише „Уикенд“.