дом Oбщество Стоян Алексиев фалира, прави кастинг за студентки

Стоян Алексиев фалира, прави кастинг за студентки

219

Низвергнатият от Народния театър актьор скъса джоба, ще заработва на частно

Стоян Алексиев все повече затъвал с парите, откакто аферата му с 44 години по-младата от него актриса Ивана Бобойчева лъсна наяве. За назидание похотливецът остана на половин щат в Народния театър, а сумите, които получавал от изявите си там, били крайно недостатъчни да издържа и законна съпруга, и любовница. Затова Алексиев се принудил да припечелва от студенти по актьорско майсторство.

Преди броени дни екранният професор Генадиев от „Откраднат живот“ основал частна театрална школа, в която ще менторства заедно с колегата си Веселин Калановски и с Деян Статулов. Ветеранът от Народния театър се надявал на интерес към новото си начинание предимно от млади момичета, тъй като афинитетът му към тях е ясно изразен. Така Стоян хем щял да подхранва професионалното си его, хем да си доставя наслада за окото, хем да заработва по още някой лев. Иначе право да се включат в уроците, имали мераклии от всякакви възрасти – от деца, през ученици, студенти, чак до зрели хора.

Школата щяла да започне работа още през ноември, а в момента Алексиев ползвал връзките на любовницата си, за да агитира нейни познати и приятели да му станат ученици. Освен това пуснал реклами и в интернет пространството, където потребителите масово го нападат и порицават, че няма да изнася лекции благотворително, особено за деца.

Докато започнел да вади пари от новото си начинание, Алексиев закрепял бюджета, като се надявал на късмета си и бил редовен клиент на тото пункта до Народния театър. Артистът редовно се отбивал да пусне комбинацията си с числа с надежда да уцели джакпота, но съдбата не го възнаграждавала и задоволявал нуждите си само с пенсия и тук-там с някой друг хонорар.