дом Oбщество Таксиджията, возил убиеца от „Надежда“ и малката Никол, направи нови скандални разкрития...

Таксиджията, возил убиеца от „Надежда“ и малката Никол, направи нови скандални разкрития за фаталната нощ: Изкравта ме едва ли не виновен за

246

„Изкарват ме мен виновен. Не чувствам никаква вина. Вината ми дойде, след като разбрах, че съм возил убиец. Отказах да взема детето ,защото мислех, че е поредният малоумник, който иска да го возя без пари. Не знаех, че е убил жена си и ще убие и детето. Ако знаех щях да го взема и да избягам“, това заяви таксиметровият шофьор, който вози двойният убиец Викторио Александров и отказа да вземе едногодишната му дъщеричка Никол, която по-късно 26-годишният мъж простреля смъртоносно, съобщи Нова тв.

„Беше въоръжен и ме удари с пистолета в тила. Каза ми „Карай и прави каквото ти казвам, за да живееш“. А при нас постоянно се качват разни хора дето казват, че ще се самоубиват или са тъжни, че приятелите им са ги изгонили. Ние постоянно возим хора, които правят и говорят простотии

Не знаех, че той е убил съпругата си. На мен ми каза, че съпругата му е убила другото им дете и иска да се самоубие. Аз през цялото време го разубеждавах. Аз ако знаех, че е убиец щях да се пазаря с него, че нямам винетка и няма да го закарам до Горни Богров“, каза още таксиджията.

„Той ми каза: „Ти не ме интересуваш. Интересуваме колата, за да избягам“. Той искаше да ме изплаши, да ме стресира, но аз останах видимо спокоен за него, а вътрешно бях стресиран. Говорихме си чисто приятелски от Люлин до Богров и се возихме, а оръжието беше само за 10 минути“, спомни си шофьорът, срещу когото цялото общество изригна, за това, че не е взел момиченцето, с което е можел да го спаси.

„Имам телевизия в колата. Там казаха, че има убита млада жена в „Надежда“. Той ми каза спри това, че не издържам такива работи. Пусни музика“, каза още таксиджията.

„След като го оставих се обадих на диспечерката и им казах, че съм оставил човек в Богров, който ме запаши с пистолет. Не се обадих на полицията, защото при нас постоянно се случват такива неща. Диспечерката ми каза „Ние няма какво да направим. Ако искаш се обади на телефон 112. Нали ти се е разминало – прибирай се“. После спрях на една бензиностанция и им казах какво ми се случи. Там един ми каза, че той е издирван за убийството на жена. Тогава се обадих на един мой приятел полицай“, спомни си шофьорът.

„Един от дознателите ми каза, че въпросния човек се е прострял и после детето. Почувствах се не малко виновен, а много виновен, за това, че не съм взел детето. Но не знаех кой возех. Вече четири дни не спя. За момента така бях преценил и така постъпил. Не чувствам грешка за нищо. Вече съжалявам, че не съм взел детето. Ако знаех какво е направил щях да взема детето. С думите „какво да му правя на това дете, да го кърмя ли“ се опитах да сплаша него, да го разубедя да не се самоубива“, обясни таксиджията.