дом Oбщество Никита Джонсън си призна: Златка беше с Борислав преди мен! (Нови разкрития)

Никита Джонсън си призна: Златка беше с Борислав преди мен! (Нови разкрития)

244

Никита Джонсън забърка топ скандал, Златка била с Боби преди нея
След като успя да предизвика мегаскандал с разкритията си, че Борислав и Златка Райкова са имали връзка, сега най-накрая призна, че историята е била 10 годининай-накрая призна, че историята е била 10 години преди да се събере с нея. В разговор със Златка, Никита най-накрая изясни цялата истина.

Биг Брадър подхвърли историята, че двете са делили общ мъж, нещо, което Никита не отрече. Това, което се изясни в последствие, бе фактът, че Борислав е бил във връзка със Златка Райкова десет години преди да се събере с шведската бизнесдама.

В крайна сметка форумите закипяха от слухове и клюки, че двамата са разделени, останали са приятели и Никита мъсти за разбитите им отношения. Самата тя с недомлъвките си предизвика подобни съмнения.

Както се оказа, към днешна дата Никита и Боби са заедно, напълно щастливи и нямат никакви проблеми един с друг. Това обаче не попречи на продуцентите на шоуто да оставят зрителите леко объркани относно връзката между Златка и Борислав.
Плеймейтката най-накрая обяви, че е имала флирт с него преди 10 години и нищо повече. И оттогава отношенията им отдавна са изстинали. В момента за Златка Райкова най-важна е връзката й с Благой Георгиев. Тя и футболистът са направо неразделни и всичко правят заедно.
Златка и Никита Джонсън се изясниха сн. Фейсбук
Що се отнася до другите замесени, като Цецо Андреев и Емануела, певицата заяви, че е по-добре Никита да проговори със Златка, отколкото да се измъчва от съмнения. В същото време гримьорът побърза да сподели с блондинката всички мръсни подробности от женските клюки между двете. В крайна сметка Никита призна пред Златка, която си призна, че знае коя е Джонсън, познава Боби, но той отдавна не е част от живота й. В същото време не скри, че гледа на поведението й като на заплаха за връзката й с Благой Георгиев.